Ismered Piroska Gyula írásait?

Piroska Gyula
Piroska Gyula

Ha tudnád, hogy el fogsz esni, ugye leülnél előtte? A cégvezetésben is vannak olyan buktatók amiket ha előre tudnál, kikerülhetnéd őket. Ha a vállalkozásod leköti minden percedet, és nincs időd a magánéleteddel foglalkozni, ha néha úgy érzed, hogy az alkalmazottaid helyett is te dolgozol, akkor ismerd meg Piroska Gyula megoldásait. Olvass bele hírleveleibe, hallgasd meg a tréningjeit.

Hogy lehet teljes a céges kontrolling? Ha meg szeretnéd könnyíteni a saját munkádat, akkor ismerd meg mások módszereit, hasznosítsd amit jónak tartasz. A cégvezetést sehol sem tanítják, de piszkosul hatékony lehetsz, ha tapasztalatot cserélsz olyan emberekkel, akik már átélték a te problémáidat.

Piroska Gyula írásaiból megtudhatod, hogy hogyan veheted könnyedén a kezedben az irányítást. Minden problémára szuper stratégiát dolgozott ki.

A Piroska Gyula tréningeken és a könyveiben több mint 10 év tapasztalatait osztja meg. Egy aranyat érő kontrolling eszköz visszaadhatja neked is azt a lendületet, ami az évek során lassacskán elkopott. Piroska Gyula rámutat a cégvezetés árnyoldalára, de szerencsére megoldásokat is nyújt. Az alkalmazottak kezelésétől a marketing stratégia kialakításáig számos terülten szerezhetsz tőle hasznos tanácsokat.